sobota 14. března 2015

Koncert Lake Malawi ~


Ahojte tak máme tady konečně víkend a já mám za sebou dva dny koncertů od mé oblíbené kapely.Kapela se jmenuje Lake Malawi ~ znáte je někdo ? Pro mě je tato kapela naprosto dokonalá takže pokud máte někdo rád Indie-pop neváhejte a zajděte na ně :) 



První koncert byl ve čtvrtek v Ostravském klubu Barrak. V tomhle klubu jsem už na ně byla i minulý rok takže to bylo takové trochu 'dežaví'. Koncert byl naprosto skvělý kluci měli plno energie a dali do toho opravdu všechno a já si to užila a jen se modlila at tento koncert nekončí.


 Další koncert byl v pátek v Opavě v klubu ART neboli jak se tam tomu říká OKO.Tento koncert byl mnohem ale opravdu mnohem lepší než ten čtvrteční. Fanoušci se zapojili i ti co na nich třeba byli poprvé. Tahle kapela má pro mě citovou vazbu takže si vážně užívám každou chvilku toho koncertu.


Příští týden na ně jdu znovu :D ano jsem trochu blázen,ale ten pocit při jejich písních je neskutečný a nabíjí mě pozitivní energii. Takže pokud by jste někdo chtěl taky zajít koncert je v Českém Těsíně ve Střelnici v 20:00 



4 komentáře:

  1. Nie nepoznám ich ale ďakujem za tip! :-) Verím, že si si to užila!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  2. Lake Malawi miluji, hlavně tedy Alberta a to již z dob Charlie
    Straight <333
    máš pěkný blog, přidávám se k odběratelům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a chodíš někdy na jejich koncerty ? :) já opět mířím dnes :DD
      jé děkuju moc :)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře