sobota 7. března 2015

MY MARK&SPENCER FOOD HAUL

Přeju všem krásné sobotní dopoledne.Včera jsem si zašla do Mark&Spencera kouknout se na nějaké to jídlo.Podle mě tam mají docela dobrý výběr a dají se tam najít i zdravé věci. Nejvíc mě tam zaujaly 3 věci. Které jsem si rozhodla i koupit.
A co vy nakupujete v Mark&Spencer ? máte nějaké doporučující jídla,drinky atd ? :) 

1. věc je 5 Grain & 3 seed porridge
jak už jsem v jednom článku psala miluju ovesnou kaši a hledám různé alternativní možnosti které by mi mohly chutnat. V kaši jsou napřiklad : dýnová semínka,jumbo vločky,pohanka,slunečnicová semínka a další druhy semínek. Popravdě jsem na to strašně zvědavá a hned zítra se jí chystám udělat na snídani.

2. věc je tento pytlíkový čaj.Jeden čaj jsem z Mark&Spencera už měla a chtěla jsem zkusit i nějaké jiné varianty tak jsem se rozhodla do toho opravdu jít a vybrala jsem si tenhle ORGANIC PURE GREEN.Zatím jsem si ho ještě nedělala,ale vidím to opět na zítřejší snídani a snad mě tento čaj potěší.


3. věc je bilý čaj s mátou,který mě zaujal cestou k pokladně.Opět jsem ještě neměla tu čest tento čaj ochutnat,ale ten ochutnám ještě dnes a přidám tady na něj názor. Podle mě tento čaj bude nejlépe chutnat vychlazený buď přímo z lednice nebo ve sklenici s kostkami ledu.

7 komentářů:

  1. ten čajik je opravdu suprovej :)
    PS: Ráda bych tě pozvala na svůj blog, kde právě probíhá GIVEAWAY, která již příští týden končí!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/02/giveaway-02.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo ten čaj je fakt super a není ani silný jak jsem se obávala :D

      Vymazat
  2. ja som v Marks and Spencer asi v živote nič nekúpila, ale niekedy musím vyskúšať niečo z tých dobrôt, napríklad arašidové maslo :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře