úterý 31. března 2015

Rainbow-run


Přeju všem krásný poslední Březnový den.
Počasí se dost změnilo, ale co se dalo čekat. Už si ani snad nepamatuji kdy naposledy byly pěkné Velikonoce. Každý rok je strašně škaredě a vypadá to,že tento rok nebude vyjimkou.
No,ale abych se dostala k mému tématu článku. 

V Ostravě se dne 23.5.2015 ve 14:00 uskuteční barevný běh. 
Je to 5 km dlouhá trať na které na Vás budou v různých místech házet barevný prášek. Tenhle běh mě zaujal už když jsem ho viděla u zahraničních youtuberu a tím pádem když jsem viděla příležitost, že se to bude konat i v Ostravě tak jsem neváhala ani minutu a hned se registrovala. 


Registrace je strašně jednoduchá Napíšete tam své jméno,příjmení, jestli běžíte v týmu nebo sám atd.. a poté uhradíte částku ve výši 490,- v této cenně je zahrnuto (bílé tričko [sami si vyberete velikost,takže se nemusíte bát,že budete mít o 3 velikosti větší tričko] , brýle, balíček barev, pamětní list na kterém bude i vaše fotka po doběhu a nakonec 100,- šek pro oddělení hematoonkologie FN v Ostravě) což je podle mě strašně super nápad. Potom máte vstup na After party a další možnosti. V tomhle závodu se, ale nejedná o to kdo doběhne první což, je podle mě super, protože tohle bude můj první "maraton" i když 5km běhám běžně na běžícím páse. 
Kdyby jste se chtěli také registrovat tak můžete http://www.rainbowrun.cz ← ZDE. POZOR ZÁVOD JE OMEZENÝ JEN PRO 5 000 ÚČASNÍKŮ !!!!

2 komentáře:

  1. Jéé, vypadá to na super událost :) ted jsem se dívala na FB, ale je tam už tolik účastníků, takže předpokládám, že lístky už nejsou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lístky by měly ještě být :) někdy dá tolik lidí že se účasní,ale to je tak vše :D můžeš to zkusit :)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře