sobota 4. dubna 2015

Zkušenost s Tapiocou

Přeju všem krásné dopoledne,konečně tady u nás vysvitlo trošku sluníčko tak toho hned využiju a půjdu si zaběhat, je děsná škoda takového počasí nevyužít. Máte to taky dneska někdo v plánu ? 
Dneska jsem se probudila s dobrou náladou a měla jsem chuť na jarní snídani a tak jsem si jí taky udělala a byla výborná ! Je to ovesná kaše s tvarohem recept je na blogu 
 Co vy jste dneska snídali ? :) 

Dneska jsem i poprvé ochutnala Tapiocový puding který byl bez laktózy a bez lepku. Tapiockové kuličky byly namočené v kokosovém mléce a na povrchu byla kompotovaná hruška. Koupila jsem ho v ostravské vegetariansko-veganské restauraci Bon Gusta, znáte jí někdo ? já jí miluju ty jejich jídla jsou prostě výborné. Tam tento dezert dovážejí od tohoto podniku. Odkaz je i přímo na ten můj. A jaký jsem z toho měla pocit ? samotné by mi to určitě chutnalo,ale po pár lžičkách mi vadilo,že jsem cítila silnou chuť kokosu a pak už to nebylo ono,takže pokud bych si to měla ještě někdy dát tak z jiného mléka. 
Jaké máte vy zkušenosti s Tapiocou ? 

Na závěr bych Vám všem chtěla popřát krásné Velikonoce a ať pondělí přežijete bez modřin a bez toho aniž by jste skončili ve vaně :D 

5 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem, a vlastně jsem ještě ani nebyla v Bon Gusta a to jsem z Ostravy a VEGAN :D. No, musím tam fakt co nejdříve zajít a vyzkoušet, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tam si vážně zajdi je to tam super ! na facebook dávají vždycky i týdenní menu takže víš dopředu co tam budou mít :)

      Vymazat
  2. Já jsem dneska nad snídaní nějak nepřemýšlela a dala jsem si co bylo.. beránka, snažím se jíst zdravě, takže nic moc no.. ale tvoje snídaně vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bon Gusta miluju, chodím si tam k nim pro müslli z Janovy pece. A taky kolem něj jezdím kažý den do práce :D .. ale někdy musím odolat, abych tam nezašla na něco dobrého, protože by mě to za chvilku zruinovalo :D .. Jinak ty tapioca kuličky si chci taky koupit a vyzkoušet :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem od nich teď i ochutnala tu housku s červenou řepou,polníčkem, vlašskými ořechy a medem a musím říct,že nic tak dobrého jsem opravdu dlouho neměla :D to spojení chutí bylo užasné :D

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře