pátek 24. dubna 2015

Udělala jsem si radost

Přeju všem opět krásné slunečné odpoledne. Dneska tady pro vás mám článek jak jsem si udělal včera radost. Byl to pro mě takový den kdy jsem si dala dopřála trošku nezdravé jídlo. Koupila jsem si 2 cupcakes a byly výborné. Cupcakes byly od Sladké Království by Trisha. Dám vám tady odkaz na její facebook. Musím se přiznat,že tyhle byly mojí první takže to nemám s čím porovnat,ale byly opravdu výborné a všem co jsou z Ostravy je doporučuju. Znáte je někdo ?
 No a druhá věc kterou jsem si koupila je růžová limonáda a O MŮJ BOŽE lepší pití jsem snad ještě nikdy nepila je to od firmy Fentimans. Je to zázvorová voda (mě chutnala jako grepová) s olejem z růží a  byla vážně boží. Tahle značka je hodně známa a je to kvalitní. Koupila jsem jí v BonGusta a tuhle vodu opět všem doporučuju. Jediné negativum je cena 55,- . Každopádně jsou to super retro lahvičky které pak můžete dále využít na smothie nebo něco podobného. Myslím že to bude vypadat hodně cool. Tak to je pro dnešek vše mějte se krásně:) 



6 komentářů:

  1. Škoda, že nejde ochutnat. Docela by mě zajímala chuť té růžové vody. Nejsem si jistá zda by mi to chutnalo. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem se taky bála,ale byla jsem mile překvapena :)

      Vymazat
  2. tu růžovou limonádu musím zkusit, vypadá výborně <3

    OdpovědětVymazat
  3. Cupcaky od Trishi znám, ale ještě jsem neměla tu možnost je vyzkoušet .. všichni je chválí, tak jsem zvědavá, jestli to bude taková pecka :D Plánuju upéct si svoje vlastní, ale nějak mi na to pořád nevychází čas :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou vážně dobré :) oo tak to jsem zvědavá na recept :)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře